» » » Tinderen: Schaarste of Overvloed

Tinderen: Schaarste of Overvloed

Geplaatst in: Autonome Relaties | 0

Ik was eind vorig jaar even vrijgezel. Ik had zin om te daten en te paringsdansen en de spanning van dit alles op te zoeken. Je begrijpt waarschijnlijk wat ik deed: Tinderen.

Overvloed

Toen ik begon met Tinderen, overviel me een gevoel van enorme overvloed. De vrijgezelle vrouwen waren oneindig. Zoveel mooie vrouwen die in principe beschikbaar waren. Als een kind in een snoepwinkel werkte ik me door alle smaken heen. Met een snelheid van 10 vrouwen per minuut dacht ik nauwelijks meer na en reageerde ik impulsief. Het was interessant om te merken wat meteen een ‘ja’ of ‘nee’ opleverde.

Schaarste

Na een week sloeg mijn gevoel van overvloed om in schaarste. Ik was kritisch maar toch moest ik ondertussen honderden vrouwen geliket hebben. De respons? 2 matches waarvan 1 een nepprofiel was. De tweede was leuk en eindigde in haar bericht: “dit is geen excuus maar ik heb even niet echt ruimte voor daten. Ik kom bij je terug…“ Jaja…

Na ruim een maand Tinderen was mijn enige succes een gezellige avond zonder vervolg.
Tinderen werkt blijkbaar niet voor me. Nadat ik de frustratie daarvan had doorleefd was het klaar. Ik had ondertussen ook offline een fantastische vrouw ontmoet.

Conclusie

Voor de knapste en fotogeniekste mannen is Tinder waarschijnlijk een goudmijn. Voor de rest van de mannen een stuk minder. Het is wel leuk als test voor je frustratietolerantie. Kijk naar je (emotionele) reacties, ontdek waar je voorkeuren liggen en speel er een tijdje mee. Misschien kom je zelfs nog een leuke meid/kerel tegen.

Mijn advies zou zijn om te onderzoeken wat in de weg staat om een leuke relatie te krijgen. Ik schreef vorige week al een blog over emotionele beschikbaarheid. Dat is een goed begin. Om je bij het onderzoek te helpen, geef ik opstellingen voor singles. Door de weg vrij te maken voor een relatie vergroot je de kans dat een (on- of offline) date ook daadwerkelijk succesvol wordt. Minder aanbod, betere winkansen!

Laat een Reactie Achter