Soms kom je er alleen niet uit. Het is lastig om helderheid te krijgen als je ergens midden in zit. Zeker het gebied van liefde en relaties is een warboel van overtuigingen, verwachtingen, oude patronen en pijn. Natuurlijk heb je vrienden en familie die je kunnen helpen, alleen vaak is de vraag of ze wel echt durven zeggen waar het op staat. Daarin biedt singlescoaching een uitkomst. We gaan in gesprek en ik help je snel naar de kern van het probleem. We gaan op zoek naar overtuigingen die jou weerhouden vanuit autonomie een relatie te krijgen.

In het proces van je eigen illusies doorzien is je eigen geest nogal eens het grootste probleem. Door oude patronen en aannames lukt het niet altijd om de situatie naar waarde te schatten. Terwijl je dit leest voel je je misschien wel een sukkel dat je coaching nodig hebt/wilt, maar daar begint de mindfuck al.

Dat je coaching wilt betekent dat je gelooft dat er meer is dan wat je nu hebt. Ook denk je dat je daar, met wat hulp, kunt komen. Dat maakt je dus al een ‘man on a mission’! Daarnaast ervaar je allerlei emoties die weliswaar niet prettig zijn maar ze zijn ook de weg naar een voller, gelukkiger bestaan. Je zijn je gidsen en daarmee hard nodig.
Je slecht voelen en coaching willen is dus al de eerste stap in de goede richting!

Praktisch:

Beschikbaarheid: In de avonden, weekend en dinsdag- en donderdagmiddag
Prijs: eerste gesprek gratis, daarna waardebepaling achteraf(jij bepaalt wat je het waard vindt)
Locatie: in overleg, telefonisch/skype of live.

Voor een afspraak kan je bellen: 06-27098252 of vul onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht