Aangezien ik singles aan een relatie help, komt het voor dat ze in een relatie belanden. Je hebt mijn stappenplan gevolgd en leek je er redelijk doorheen en het had ook effect, je hebt een relatie. In die relatie voelt het alleen nog steeds regelmatig alsof je nog nooit dat stappenplan hebt gezien. Je betrapt jezelf erop dat je toch nog aan het pleasen bent, niet eerlijk durft te zijn over wat je denkt en voelt of steeds een leegte voelt.

Wat ook kan is dat je al een tijdje een relatie hebt, die op zich aardig loopt alleen zoeken jullie meer verbinding. Mijn vermoeden is dat er dan toch nog patronen spelen die jou en je partner niet de vrijheid laten ervaren die jullie graag willen.

Mijn relatiecoaching is erop gericht patronen te doorzien die tussen jou en je partner spelen. Dit gaat over patronen die jullie beide beperken in jullie vrijheid en daarmee jullie mogelijkheid tot verbinden en de beste versie van jezelf zijn, zoals:

  • je durft niet eerlijk te zijn over wat je voelt en vindt
  • je voelt niet de verbinding die je graag wilt
  • jullie ervaren een sleur
  • je wilt je persoonlijke ontwikkeling ook in je relatie brengen

In mijn coaching help ik jullie relatie te laten evolueren naar een Autonome Relatie. Een relatie waar jullie beide vrij zijn en volledig verbonden. Een relatie gericht op persoonlijke groei. Een relatie met een diepe en verbinding die je je nauwelijks kan voorstellen.

Hoewel het relatiecoaching is, kan het ook prima alleen. Het omvormen van jullie relatie kan heel eenzijdig beginnen. Als jij veranderd, verandert je partner mee. Ook als hij/zij dit niet doet, wordt de relatie voor jou een stuk leuker!

PS: Ik ben geen therapeut en dus geen laatste lijmpoging voor stellen die diep in crisis zitten en weinig vertrouwen hebben in het voortbestaan ervan.

Praktisch:

Beschikbaarheid: In de avonden, weekend en dinsdag- en donderdagmiddag
Prijs: eerste gesprek gratis, daarna waardebepaling achteraf(jij bepaalt wat je het waard vindt)
Locatie: in overleg, telefonisch/skype of live.

Voor een afspraak kan je bellen: 06-27098252 of vul onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht